20.07.2008 г., 1:05 ч.

Любовен окоп 

  Поезия » Любовна
551 0 4
Разчупи ги тез окови, пусни ме да летя!
Аз искам пак да съм свободна, искам пак да съм сама.
Трябва още днес да тръгна,
време е за нов живот.
Позволи ми за последно аз да те прегърна
и да напусна нашия "щастлив" окоп.
Любовта отмина вече,
но ти не се сърди и не плачи.
Таз любов започна да ми пречи
и сърцето ми от ярост с глас дори започна да крещи.
Моля, позволи ми да си ида още днес, тихичко и мъчешком,
но нека нашата любов красива да остане за двете ни души единствения дом.

© Антоанета Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??