30.05.2021 г., 6:48 ч.

Любовен пулс 

  Поезия » Любовна
590 4 13

 

Нежна си и с бяла

кожа и душа.

В теб се е побрала

цяла Любовта.

 

В образа ти виждам

търсен идеал.

И да те Обичам

цял съм се отдал.

 

С тебе съм щастлив,

с тебе съм поет,

с тебе съм най-жив

и вървя напред.

 

Обичта ни пулс е

на двете ни сърца.

Танцът ни общ блус е,

танц на Любовта!...

 

14.02.2021.

 

Георги Каменов 

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??