1.09.2017 г., 8:14 ч.

Любовен танц 

  Поезия » Любовна
281 1 4

 

Автор: Генка Богданова

 

Ръката ми със твоята флиртува,

любовен танц разнежена танцува.

Целуват пръстите ми пръсти мили

и в тях се гушват, топлина открили.

 

Ръката ти със моята флиртува.

Любовен знак в дланта ми нарисува.

Пръстите ти пръстите ми галят,

сладък пламък във кръвта ми палят.

 

Но флирт ли е това? О, мили Боже,

ръката ми без твоята не може!

Дари ме тя със цялата вселена,

с любов божествена, за мене отредена.

 

За кой ли път душите ни се вричат

до сетния си дъх все тъй да се обичат!!

© Генка Богданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??