4.04.2008 г., 17:00 ч.

Любовна буря 

  Поезия » Любовна
669 0 2

Любовна буря

 

Моите очи -

сиви облаци.

Капки дъжд

от тях ще завалят.

Че любовна буря в тях бушува,

а душата ми тъгува.

 

Моите коси -

слънчеви лъчи.

Озаряващи товето лице,

но сега са скрити те.

Че от таз любовна буря

всичко се потуля.

 

Моите ръце -

каменни криле.

До скоро милващи и нежни,

сега отхвърлени, безнадеждни.

И пак заради тази буря,

която всичко погубва.

 

Моето сърце -

ледено парче.

А бе топло, пламенно и жарко,

а таз любовна буря го вледени... и жалко.

© Савина Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Това е доста по-силно от миналото. Твърде силно те е ударил някой...
  • Наистина...вилнее страшна любовна буря...!
    но ти се усмихни...тя все някога ще се усмири...
    с обич, Мариана.
Предложения
: ??:??