11.08.2018 г., 20:24 ч.

Любовна доверчивост 

  Поезия » Любовна
791 1 2

Стоя пред теб
от всякога по искрена
В очите гледам те
Пронизва ме мълва несретна
От теб изречена
Аз чувствам твоето дихание
Пленена съм от твоето обаяние
Не виждам
Просто чувствам
Несретник съм в тълпата
Със сърце от всякога по-уязвимо
Аз действам непоколебимо
Не зная кой си ти
Но всичко доверявам ти
Как изглеждаш
аз не зная
погледът ти ме замая
И с думи ме омая
В теб усещам, че се влюбвам
По погрешен път аз тръгвам
Животът си обърквам
Действам неразумно
Всичко става толкова безумно

© Deya Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • @Гавраил Йосифов,
    Безумни моменти като този правят човека изкусен виртуоз, ако оцелее от бурята на любовта...
    Благодаря за поздравленията, драги ми Гавраиле!
  • Любовта освен всичко е и безумна.
    Поздрав!
Предложения
: ??:??