1.05.2014 г., 20:20 ч.  

Любовна каша 

  Поезия
709 0 2

Ти знаеш ли, че още те обичам?
Объркан смях и мъничко сълзи.
Не искам повече да го отричам.
Признах го.
Но пред себе си, уви...

Самотно ми е някак си без тебе.
А ти едва ли помниш моите очи.
Не искам повече да нося тежко бреме,

от болка и несбъднати мечти. 

Забравих те.

Поне така си мислех.
Обаче те видях и в миг един
светът пропадна ми, накуп със мен и теб,

обичащи се,
   но само в моите мечти.




 

© Петя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??