1.05.2016 г., 15:44 ч.

Любовна клетва 

  Поезия » Любовна
1176 0 6

Ще бъда ден, когато се родиш
и с душа в душата ти ще светя.
Ще вдишам сън от падащи звезди,
от силата на хиляди небета.

 

Ще бъда нощ, когато ми простиш
за всичките утихнали морета.
И пак в сърце с усмивка ще блестиш,
нали си моята любовта клетва!
 

© Аз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??