2.12.2008 г., 6:19 ч.

Любовна мъка 1 

  Поезия » Любовна
957 0 1
Защо сърцето ме боли?
Защо не мога аз без теб?
Защо не мога да заспя
и сълзи се леят по моето лице?
Не вярвам, че ще срещна друг,
с когото ще бъда щастлива.
Не вярвам, че ще има любов,
ако ти си заминеш.
Ще плача дълго.
Ще си спомням за теб.
Ще се моля да се върнеш.
Ще плача без да разбереш.
Ще успея ли да те забравя?
Не мога да си го представя.
Но знай, че много те обичам
и вече няма да ти го повтарям.
22.07.2007 год.

© Марияна Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??