23.07.2008 г., 20:28 ч.

Любовни видения 

  Поезия » Любовна
588 0 0

Политам в облаците.

Летя се като волна пеперуда.

Движа се в тунел.

Загадъчно видение си ти.

Проникваш в душата ми.

Топлиш ме като скала.

Не те преследвам.

А следя движенията ти.

Тихо е...

Тръпката се преобрази.

Стъпки от витринна любов.

Маскирани образи ме събличат.

Улавят ме в плен.

Отвличат ме нощем.

Прозрачно говорене ме души отвътре.

Римувам те като сянка.

Ти си окован за мен.

Виновен си да ме обичаш.

Да ме преобразяваш.

Да те разгадавам тялом.

Да събирам мислите ти.

 

 

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??