31.08.2019 г., 8:36 ч.

Любовните ти зони 

  Поезия » Еротична
996 2 4

Любовните ти зони

ме привличат 

с торнада от хормони 

и звезди се стичат

по прозореца отвън... 

Те гледат 

как се сбъдва сън, 

за да разкажат 

на кралицата Луна 

за нас... 

И в този миг Ела

ти казвам аз!... 

 

23.03.2019.

 

Георги Каменов

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??