16.01.2008 г., 23:26 ч.

Любовно 

  Поезия » Любовна
766 0 3

Искам да остана
винаги до теб.
И Тя да не избяга.
Любовта.

Ще ти нарисувам
света,
така сгушил се
в мойта коса.

Искам да те целувам
под звездното небе
и да шепна до
тебе мечти.

Искам силно ти да
си последен,
заседнал в мойта душа!

© Кристина Славова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??