18.02.2008 г., 20:05 ч.

Любовно изстискване 

  Поезия » Любовна
596 0 6

Портокалова магия ли съм?

Необелена. С грапавини от свян.

От слънчев лъч премерена -

някъде около килограм.

Със захар, мед или стафиди?

Трябва дълга интродукция,

преди бял свят да види

влюбената ми продукция.

Трябва фините ръце, почистили

семките на вътрешно желание,

 да затоплят преди вдишване

моето настръхнало ухание.

И в неописуемост от сочност

ще пристъпя пред олтар -

 в златната еднопосочност

 ще се превърнем двама в нектар.

 

© Ниела Вон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??