2.08.2012 г., 23:16 ч.

Любовно суеверие 

  Поезия » Любовна
462 0 0

С терзания поливах чувства...

От тях поникна нашата любов.

Израсна и разцъфна цяла-

запълни чак и хоризонта нов.

 

Откъснах всичките цветчета.

От тях направих божия букет.

Поднасям ти го, мила моя,

да ни върви по масло и по мед!

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??