20.08.2008 г., 20:04 ч.

Любовта 

  Поезия » Любовна
838 0 3
Любовта е нещо прекрасно, нещо истинско и  страстно.
       Да обичаш, значи да даваш, но също да умееш да прощаваш,          
 един за друг родени, споделят тайни съкровени.                                      
Любовта  е  някаква  магия, но може  да  е  и  стихия.
Защо  любовта  така  ни  завладява, защо  понякога  ужасно наранява?

© Дияна Дамянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??