4.01.2009 г., 10:53 ч.

Любовта 

  Поезия » Любовна
950 0 4
Любовта...

Любовта е чувство свято,
любовта е божи дар,
ту е зима, ту е лято,
но е сладък господар.

Не търсете в нея смисъл,
не очаквайте и план,
още нещо бих написал -
тя бичът е най-желан!

Любовта криле не дава,
но ни кара да летим!
Тя душите ни спасява
даже в Ада да горим!

© Галин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??