11.04.2013 г., 15:46 ч.  

Любовта 

  Поезия » Любовна
474 0 0

Любовта



Любов, ти Ангел си спасител
на нашите сърца във този свят!
Развей крила, и като учител
ни поведи към своя необят!

Със теб е хубаво и в тишината.
И красота. И чудеса. И светлина.
Приветствия отправят небесата:
в салют - салют за Любовта.

За мен - живот си за сърцето,
целебен ручей и вълшебен цвят,
и въздуха, и всичко без което -
живота би погинал в този свят.

Велика си. И мъдра. И учител.
За тебе всички живини мълвят:
Любов, ти Ангел си спасител
и вечен бряг - на този свят!


 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??