19.05.2013 г., 10:21 ч.

Любовта 

  Поезия » Любовна
560 0 2

Сигурно е страшно

да не си изпитал любовта,

която те разтърсва

и те грабва отведнъж.

 

Погледът да те сковава

и да тръпнеш отмалял,

чакаш нежната прегръдка

и почувстваш любовта.

 

Любовта е нещото, което

не се купува с пари,

то е блясъкът в очите

и немирно туптящото сърце.

 

Усмихни се от душа

и  почувствай любовта,

бликаща в душата

на две влюбени сърца.

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Харесах!
  • " Усмихни се от душа
    и почувствай любовта"Колко мило и хубаво! Пожелавам ти го! Заслужаваш я!
Предложения
: ??:??