Любовта е да взимаш и даваш,
любовта е да се посвещаваш,
любовта е сърцето ти да трепка,
любовта е да не търсиш сметка.
Любовта е когато вкъщи се прибираш
и своята сродна душа намираш,
любовта те прави душевно богат,
любовта те кара да се чувстваш млад.
Без любовта нищо няма смисъл,
без нея човек е вечно орисан,
за води напразен живот
и винаги да бъде сам - като койот.
Любовта е най-святото нещо,
любовта се консумира гореща,
а с верния човек като добавка,
става приказка най-сладка!
© Надежда Иванова Всички права запазени
Написала си много мило стихотворение за любовта, където многобразно я представяш. От всички куплети лъха приятно чувство, но финалът показваш себе си представяш ни е такава каквато ти я възприемаш. Чудесен образ:
"Любовта е най-святото нещо,
любовта се консомира гореща,
а с верен човек като добавка,
става приказка най-сладка!"
Поздравление и хубава вечер!