4.09.2018 г., 19:26 ч.

Любовта 

  Поезия » Любовна
403 1 0

С химикал в ръка, над лист хартия пак седя!
Изпитал, преживял, усетил любовта - 
не трябва вече да си тръгва тя!
Не е като на дърво зелените листа,
да падат с есента -  завинаги е в нашите сърца!
И отново оная мисъл идва в моята глава:

Колко много те обичам аз сега!
Всяка сутрин поглед спирам върху теб,
затаявам дъх и с целувка си отпивам...
Любовта!

 

© Юлиан Пашов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??