19.04.2020 г., 18:23 ч.

Любовта 

  Поезия » Любовна
1044 2 2

Любовта е рядко цвете,

цъфтящо

сред знойна пустиня.

 

Любовта е

бисерна мида,

от дълбоко море.

 

Любовта е

полет на птица,

която високо лети.

 

Любовта

е крехкото чувство

във твойто сърце.

 

Затова я пази!

© Румяна Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??