19.10.2008 г., 12:23 ч.

Любовта 

  Поезия » Любовна
708 1 14
Любовта

Любовта не ще ме измами
с копнеещи замечтани очи,
че под въздишките на любовните драми,
липса на секс - явно личи.

Любовта е тъп фанатизъм,
път - отричащ завоя
и крещи дребният егоизъм:
ИСКАМ ДА СИ САМО МОЯ!

Любовта убива свободата,
че свобода е липса на багаж
и свободна е само душата,
гола - без любовен корсаж.

И ако истински обичаш
на друг човек душата,
свободата и недей да отричаш,
пусни я да лети в небесата.

© Алекс учо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??