11.07.2007 г., 9:32 ч.

ЛЮБОВТА 

  Поезия
477 0 0
Любовта е щастие и мъка,
тя е обич и разлъка.
Обичаш ли, си сякаш в рая,
а в ада страдаш ти накрая.

Не осъзнаваш, че ще заобичаш,
вкопчваш се като в мечта.
От чувствата ни се отричаш,
приемаш ги като игра.

Ала нереални са мечтите.
Игрите са нечестни, груби.
Пак оплитат те в лъжите
и знаеш само, че загуби.

Сърцето ми така излъга,
но ключът от  него скрих,
че от щастие и мъка плаках
и до дъно болка пих...

© Пжжжж Сооооо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??