21.10.2010 г., 20:29 ч.

Любовта 

  Поезия » Любовна
757 0 2

 

 

Любовта е пламък на душата,

любовта е вечният пожар,

в който ний изгаряме сърцата,

в който се потапяме със страст.

 

 

 

 

Любовта е страшната присъда,

любовта е оня сладък миг,

който ний повтаряме отново

и отново, и отново... с вик...

 

 

 

 

 

Любовта - тази болест страшна,

която връхлита ни завчас...

Боже, дай ми сили само

никога да не оздравея аз!

 

 

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=xXgo7imn2hg

 

 

© Жулиета Великова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??