9.05.2010 г., 22:38 ч.

Любовта боли 

  Поезия » Любовна
494 0 0

Знаеш ли какво е

да се влюбиш

в грешния човек?

И ако това се случи и

не можеш да се спреш?

Ако сама не си помогнеш,

кой ще те спаси

от теб самата?

Любовта боли...

А болката е свята...

© Елина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??