16.05.2006 г., 11:38 ч.

Любовта е... 

  Поезия
947 0 4
Любовта е като цвете -
без грижи умира.

Любовта е като птица -
извисява се на високо.

Любовта е като нощта -
идва когато не я очакваш.

Любовта е като река,
необоздана и красива.

Любовта е като парите -
трудно се печели,
но лесно се губи.

Любовта е като злато -
имаш ли я, имаш всичко,
нямаш ли я - си изгубен.

Любовта е като слънцето -
нужна ти е, за да живееш.

Любовта е всичко,
имаш ли я пази я,
нямаш ли я - търси я!!!

© Деница Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??