May 16, 2006, 11:38 AM

Любовта е... 

  Poetry
948 0 4
Любовта е като цвете -
без грижи умира.

Любовта е като птица -
извисява се на високо.

Любовта е като нощта -
идва когато не я очакваш.

Любовта е като река,
необоздана и красива.

Любовта е като парите -
трудно се печели,
но лесно се губи.

Любовта е като злато -
имаш ли я, имаш всичко,
нямаш ли я - си изгубен.

Любовта е като слънцето -
нужна ти е, за да живееш.

Любовта е всичко,
имаш ли я пази я,
нямаш ли я - търси я!!!

© Деница Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??