31.03.2009 г., 16:13 ч.

Любовта е болка 

  Поезия » Любовна
786 0 1

Лицето ми е мокро от сълзи.
Боли ме...
Не е спирало да ме боли.
Боли ме даже от красивите мечти.
Сърцето ми обвито е в тъга.
Обича...
Ала чувства болка като от стрела.
И ръцете ми са мокри от сълзи.
И тях боли ги...
Обичам.
И боли.
Всяка част от мене те обича.
Всяка част от мене я боли.
Любовта ми е като кокиче -
то в снега расте, а тя от болката гори...

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??