13.12.2007 г., 10:57 ч.

Любовта е клетка 

  Поезия » Любовна
646 0 1


Любими, писмото в плик изпрати

Южно от моето малко градче.

 Би било добре, но

Обичах те преди

Вярна бях на твоите очи.

Те бяха хубави, но пълни със лъжи

Ах, любовен разказ ти пред мене изигра…

 

Есествена бях аз в любовта.

 

Красива бях и в твоята лъжа.

Любовен ритъм ти пред мене изигра…

Единствена се хванах в мрежата сега.

Тя беше нежна, прелестна,

Красива

Ала пълна със измамна сила.

 

29.08.2000г. Надежда Петкова

 

 

© Надежда Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много ми хареса!!!
    Поздрав най-сърдечен!
Предложения
: ??:??