4.11.2011 г., 9:48 ч.

Любовта е реална, реалността е любов 

  Поезия
595 0 17

Минах през ада и рая,

моя прекрасна, далечна мечта,

любовта ми е птица, която

те следва в деня и нощта.

 

Бленувам, горя  и сънувам

всяка нощ твоя пламенен взор -

как ме прегръщаш и колко

щастлива заспивам в покой.

 

Ти си химера, която

цял живот търсих със жар,

и съдбата те прати, когато

не очаквах вече приказен дар.

 

Благодаря, благодаря, че те има,

че си безценен другар,

който дава ми сили да дишам,

дори и с огромен товар.

 

И времето, и мястото са нещо,

което не разделя две сърца,

щом обич, красота и сила,

владеят и изгарят ни сега.

 

 

© Таня Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??