3.01.2008 г., 17:37 ч.

"Любовта е сляпа" 

  Поезия » Любовна
890 0 11

Колкото и стихове да късам

от вълшебното дърво

на вдъхновението -

аз не бих се наситил...

Колкото и да целувам

твоите сладки устни -

жаждата ми

не ще свърши...

Колкото и пазачи-съмнения

да ме гонят със сопи-лъжи

от райската градина

на душата ти -

аз не бих избягал...

Колкото и пъти

да повтарям

тази мъдра поговорка:

"Любовта е сляпа" -

аз не бих прогледнал...

© Пламен Константинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??