25.03.2014 г., 22:03 ч.  

Отново 

  Поезия » Друга
349 0 0

Отново

Знакът дава предупреждение.
Спуска се ледена завеса!
Колко лъжи неразкрити?
Личат си кръпките зашити.

Една носталгична песен
отключва познатата скръб.
Куп негативи, в шепа събрани.
А картите – грешно изиграни.

Неразгадаем е последният танц.
Маската си не иска да свали.
Уцелен от изстрел случаен,
остава във времето знаен.
 

© Иван Чорлев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??