8.06.2008 г., 9:13 ч.

Любовта и скоростта 

  Поезия » Любовна
772 1 8
Любовта и скоростта

Зад мен седни и ме прегърни,
забрави тъги, неволи и сълзи,
че когато Харлито под нас бучи,
светът утихва и мълчи.

Умират умници и глупаци,
живее само скоростта
и няма пътни знаци
по магистралата на любовта.

Хоризонтът - сина си зове,
навивам бясно газта
и танцува пияното ми сърце
със ритъма на любовта и скоростта.

© Алекс учо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??