16.07.2006 г., 20:17 ч.

Любовта крещи !!! 

  Поезия
975 0 6
"Откраднати мигове"-
крещи Времето,
отнемащо ми
спомена за теб,
скрит там, където
никoй друг не може
да се промъкне.
"Безнадеждно е ! "-
крещи Надеждата,
която ме кара
да те търся там,
където няма
да те открия .
"Откажи се, късно е !"-
крещи Търпението ,
което ме кара
да чакам това ,
което няма да ми се случи.
"Отвори си очите ! "-
крещи Любовта,
която ме накара
да ослепея и да не видя
кога дошъл е краят !

© Ан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??