12.05.2020 г., 18:52 ч.

Любовта не е игра 

  Поезия » Любовна
479 1 0

Има ли за теб сърцето ми блокаж? 
Любовта не е игра. Тя е виш пилотаж. 
Хвани ръката ми, ако докрай ще я държиш. 
Бъди с мен, ако на препядствията ще устоиш. 
Погледни в очите ми, за да се огледаш в тях, 
отне ми всичко, няма какво друго да вземеш. 
Но в тях не си лош, а любим. 
Един-единствен и незаменим. 
Докосни ме, но не за да ме изгориш. 
Направи го, раните ми да изцериш. 
Без погледа ти ще ослепея,

без гласа ти ще оглушея. 

Не ме карай да се влюбя, без теб няма да мога да живея. 
Вече е късно, паднах в твоя плен, 
пред очите ми си всяка нощ  и ден. 
Оставям ти се, от обич ме подлудявай, 
убий ме, но никога не ме оставяй! 

© Мария Терзийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??