26.07.2019 г., 22:30 ч.

Любовта при мен... 

  Поезия » Любовна
452 0 0

Любовта при мен 

определено закъснява. 

Появява се до болка изгладняла

или пък идва рано и тъжи. 

За някой незначителен познат, 

или за някой, който заслужава да обича... 

Любовта при мен е някаква игра,

по-скоро незначителна промяна. 

Любовта при мен, 

прилича на лъжа, 

илюзия, 

оптическа измама. 

 

 

 

© Нели Р Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??