25.08.2009 г., 22:27 ч.

Любовта ти ме прави различна 

  Поезия » Любовна
2416 0 21

Любовта ти ме прави различна ®

 

Любовта ти ме прави различна

(страшно секси и много добра)!

Ти ме научи как да обичам,

друг не би могъл да стори това.

 

Любовта ти в тайфун ме превръща,

падат всички задръжки от нас,

когато с воал нощта ни обгръща,

отново потънали  в грях и в страст!

 

Любовта ти ме прави ревнива,

щом почувствам в душата си хлад,

преставам за миг  да бъда щастлива,

животът без теб  се превръща в ад!

 

Любовта ти ме прави по-силна,

ставам отново буйна река,

помитам по пътя си всичко

(само за тебе съм жива вода)!

 

Любовта ти ме прави по-грешна!

Приемам това, щом любовта ми е грях!

Друга обич няма да срещна,

щом твоята обич за малко познах!

 

Любовта ти ме прави по-нежна,

ставам коприна в твойте ръце.

С целувки стопяваш лавината снежна,

дълбоко затрупала мойто сърце.

 

Любовта ти ме прави щастлива,

в очите ми  няма следа от тъга.

Само с тебе се чувствам тъй жива!

Само с тебе се чувствам жена!

© Мариана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??