15.01.2008 г., 18:09 ч.

(любовта в нас) 

  Поезия » Друга
982 0 3
любовта в мен
любовта в теб
любовта в нас

любовта в думите
които от страх
не ти подаравям
очите на бездомните
кучета
(а тях кой ги обича?)
песните които ми
напомнят за теб
или
в
улиците
по които заедно сме
минавали

любовта във вятъра
любовта в костната
ми система
(нямам нужда от калций)

любовта в лицето ти
любовта в домашните
по латински

любовта в мен
в теб
в нас

е уморена

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??