12.09.2017 г., 8:06 ч.

Любовта винаги прощава 

  Поезия » Любовна
700 0 2

Лесно е да се излъже.

Истината понякога боли.

Но не мога да излъжа.

Моето сърце не позволява.

Но ти можеш.

Да излъжеш.

Не знаеш как боли.

Не знаеш каква болка причини

на моето сърце.

Само то си знае.

Но вече ти прости.

Докосна го с любовта.

Е, вярно е, че е несподелена.

Но все пак е любовта.

Любовта винаги прощава.

 

© Наско кирилов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??