11.08.2006 г., 21:16 ч.

Любовтта ни 

  Поезия
791 0 2

Видя ли там на пътя,
една одрипана дреха някой е хвърлил
и са я разкъсали колите
в бързината си.

Ненужна никому е явно,
захвърлена там на асвалта,
колите помитат я бясно,
унесени в лудия си бяг.


Как не сме разбрали досега,
че тази дрипа бе любовтта ни...
Захвърлихме я с лека ръка,
а сега се молим тази одрипана дреха да стане чисто нова сякаш....

 

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??