Видя ли там на пътя,
една одрипана дреха някой е хвърлил
и са я разкъсали колите
в бързината си.
Ненужна никому е явно,
захвърлена там на асвалта,
колите помитат я бясно,
унесени в лудия си бяг.
Как не сме разбрали досега,
че тази дрипа бе любовтта ни...
Захвърлихме я с лека ръка,
а сега се молим тази одрипана дреха да стане чисто нова сякаш....
© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.
Прегръдка,мила!