3.06.2018 г., 23:13 ч.

Люлка в пролетта 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
346 0 5

Люлка в пролетта


Пролет! Цветя ! Аромат!
Сезон на радостта и любовта
сърцето устремено към слънцето
блести и лъч изпраща към душата
Пролетен дъх! Мечти полетели
ден красив от спомена за младостта.
Спомен и тръпки, обич и нежност
грее лицето, озарено от радостта.
Миговете отлитат, дните пробягват
ежедневието, годините и времето.
Страст човешка разлиства клони
и буен огън гори фибрите човешки.
Отлита младостта, но чувствата в сърцето не
и всеки жест, и всяка дума носят радост.
Всеки миг трябва да се изживее
усетил полъха на люлката в пролетта.

© Йонка Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??