2.06.2024 г., 22:54 ч.

Магарешки размисли 

  Поезия
122 2 0

Днес Магарето зачуках...

със синджир, да попасе!?

То вързано е... пасе и не разбира,

че приковано е.

 

Къде поуката ще я усети...

дали за вяра и добро?

Магията ще се получи...

когато няма Зло. Дали?

 

Магарето все още си пасе...

но взе уши да мърда!? Оглежда се.

Страх завзема... Магарешко сърце?

Май две каруци днес ще дърпа.

 

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??