9.08.2005 г., 23:41 ч.

Магарешко 

  Поезия
909 0 0


Кротка овчице, с усмивчица блага
чинно пристъпяш след своя Пастир
Сладки тревици за тебе ще слага
а пък за мене – бодили и щир.
Аз съм за всички глупака, ината
и еротично послание нося със хъс…
е малко грозен изглеждам в бедрата,
но пък към Славата- носех Исус.

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??