9 ago 2005, 23:41

Магарешко 

  Poesía
910 0 0


Кротка овчице, с усмивчица блага
чинно пристъпяш след своя Пастир
Сладки тревици за тебе ще слага
а пък за мене – бодили и щир.
Аз съм за всички глупака, ината
и еротично послание нося със хъс…
е малко грозен изглеждам в бедрата,
но пък към Славата- носех Исус.

© Георги Динински Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??