21.01.2008 г., 11:23 ч.

"Магия" 

  Поезия » Любовна
588 0 7

  Магия

 

Един ден те срещнах случайно

и се влюбих безкрайно.

Веднага усетих, че ти си жената,

с която бих отишъл дори на Луната.

Срещам първия ти поглед сутринта,

целувам те - ти си моята сбъдната мечта.

Единствена за мен си ти -

сърцето ми за теб тупти.

Семейният живот с мен сподели,

най-красивото дете ми подари.

Гледаме заедно как слънцето изгрява

и в неговите очи се отразява.

Аз нежно ви докосвам

и с голямата си любов ви омагьосвам!

© Гри Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??