Ще се сгуша в ръцете на вятъра,
за да стигна до твойто сърце
и ще гледам с очите на ястреба
твойто приказно бяло лице.
Ще пронижа с любов красотата ти
и ще сграбча дъха ти с ръце,
ще изпия на екс самотата ти
и ще галя съня ти с перце.
Ще превзема гората на мислите
и ще вкопча ръце в пропастта,
ще отключа на рая въздишките
за да върна в духа радостта.
© Наташа Басарова Всички права запазени