23 нояб. 2008 г., 18:58

Магия 

  Поэзия
1243 0 30
 

Ще се сгуша в ръцете на вятъра,

за да стигна до твойто сърце

и ще гледам с очите на ястреба

твойто приказно бяло лице.

 

Ще пронижа с любов красотата ти

и ще сграбча дъха ти с ръце,

ще изпия на екс самотата ти

и ще галя съня ти с перце.

 

Ще превзема гората на мислите

и ще вкопча ръце в пропастта,

ще отключа на рая въздишките

за да върна в духа радостта.

© Наташа Басарова Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??