28.07.2007 г., 21:04 ч.

Магия 

  Поезия
641 0 4
Съсредоточено се вглеждам,
просмукан съм от дим, но се нареждам,
опашката е дълга и ме отегчава,
ще чакам и ще пуша до тогава.

Кафето ми кипи наблизо,
облечен в новата си риза,
изисквам всякаква магия,
когато пуша и когато пия.

© Ивайло Проданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??