Jul 28, 2007, 9:04 PM

Магия 

  Poetry
648 0 4
Съсредоточено се вглеждам,
просмукан съм от дим, но се нареждам,
опашката е дълга и ме отегчава,
ще чакам и ще пуша до тогава.

Кафето ми кипи наблизо,
облечен в новата си риза,
изисквам всякаква магия,
когато пуша и когато пия.

© Ивайло Проданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??