7.03.2007 г., 14:45 ч.

Магия за любов 

  Поезия
911 0 3
На тъмна катедра
сме изправени ние,
днес усмивката ведра
зад сълзи се крие.
Свещена и пламенна
за нас любовта бе,
но днес съм измамена
под сиво небе.
И плувам ли плувам
в безбрежната болка,
надежда не чувам...
Защо? Още колко?
И звезден прашец
си събирам в ръката,
пожелавам си теб
да прегръщам в тъмата.
Сълза след сълза
от очите се стича
и днес съм сама,
но на тебе се вричам.
Магия за любов
не ще ти направя,
ти щом си готов
ще дойдеш във рая.
До мен ще застанеш
и тихо ще шепнеш,
със мен ще останеш,
сърцето да вземеш!

© Мони Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??